Una posta de sol qualsevol

A la cambra jeia una llum tènue d'un sol cansat que s'amagava un dia més. Es reflexava la posta de sol a l'espill que observaven en silenci. Jeien al llit tots dos, ambdos cossos nuets. Amb els dits acaronava la seua esquena i li provocava una ona de calfreds que li recorrien totes les parts. I soltava una rialla sorda que moria al seu coixí.

Desitjava en veu alta penetrar totes les capes de la seua pell, i conèixer tots els seus racons. Desitjava, en veu alta també, parar el temps per un instant, i acabat el pensament, ja havia guardat al calaix dels records, l'imatge abrumadora d'aquell moment.

En secret, desitjava que tots els "sempre" foren tan literals com sonaven ; que el "això no passarà", fora una promesa irrompible. I que el "mai" fora mai per sempre, i que res ni ningú ho pogués fer canviar.

Li observava i li contava totes les manxes, totes les pigues, les cicatrius, totes les marques de la pell. Una pell que la feia sentir en casa. 

Es miraven als ulls l'un a l'altre, en la penombra d'una tarda qualsevol i el món ja no importava. Es fonien en abraços i besos, en llàgrimes d'emoció. I es feien grans, s'eixamplava l'ànima i el cor enfortia els seus batecs.

La carrera d'aquella ànima inquieta ara romania només a les cames, i no al cor. A les ganes i no a les pors. Quan al cel es podien veure tots els colors, quan una caricia creava, de sobte, la calor d'una llar. La seua llar. 




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

No em dones paraules/Don't give me words

Buit

El dia del llibre